Compania care administrează site-ul asociat domeniului www.kronlight.ro este SC IOLANDA SRL cu sediul social în localitatea Brasov, Str. zizinului, Nr. 71, bl. 104 Scara E, Ap. 40, având Codul Unic de Înregistrare: RO 9723249 inregistrată la Registrul Comerțului cu nr: J08/1207/1997.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC IOLANDA SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. 

 Politica de confidențialitate

 SC IOLANDA SRL nu salveaza date cu caracter personal cu exceptia datelor colectate prin interemediul cookie-urilor, date care sunt necesare pentru functionarea website-ului kronlight.ro, a datelor furnizate către server, ce sunt obligatorii în crearea unei conexiuni, stocate pentru diagnosticarea erorilor sau problemelor de afisare a website-ului si a datelor transmise prin formularul de contact pentru ofertare.. Cu toate acestea SC IOLANDA SRLL se angajează să nu transmită datele utilizatorilor site-ului către terți și să nu folosească aceste date in interes propriu decât pentru transmiterea ofertelor solicitate de clienti si pentru remedierea unor probleme tehnice.

Orice utilizator poate cere explicit, accesand pagina de contact, ștergerea sau modificarea datelor in termenii prevăzuți de lege.

Prin setările din browserul dumenavoastră puteți împiedica în principiu stocarea de cookies. Este însă posibil să nu fie posibilă afișarea completă și / sau corectă a tuturor paginilor.